6 راه برای طلاق به درخواست زن


2022,07,17
6 راه برای طلاق به درخواست زن-وب سایت وکیل حاتمی راد

با وجود این موضوع که غالباً طلاق به اراده مرد رخ می دهد ولی در موارد و شرایطی زوجه هم می تواند درخواست طلاق را ارائه دهد،6 راه برای طلاق به درخواست زن وجود دارد که در ادامه به آن می پردازیم. گرچه که همسر وی با درخواست طلاق موافق نباشد.

هنگامی که زوجه و زوج در طلاق با همدیگر به توافق نرسند و زوجه نتواند حتی با بخشیدن مال و مهریه خود رضایت مرد را برای طلاق به دست آورد، به هنگام تحقق یکی از شرایط بیان شده در قسمت ذیل زوجه می تواند به دادگاه رفته و تقاضای طلاق را داشته باشد. طلاق زوجه راه ها و شرایط به خصوصی وجود دارد که مدیریت، کنترل و اعمال آن ها نیازمند حضور یک وکیل متخصص برای طلاق می باشد. به بیانی دیگر بهتر می باشد تقاضای طلاق زوجه به طور حتم تحت نظر و نظارت یک وکیل خانواده متبحر برای طلاق به تقاضای زن، صورت پذیرد.

6 راه برای طلاق به درخواست زن-وب سایت وکیل حاتمی راد

 

چه راه هایی در راستای طلاق زوجه وجود دارد؟

  • پرداخت ننمودن نفقه توسط زوج

براساس ماده ی ۱۱۲۹ قانون مدنی به هنگامی که زوجه بتواند امتناع همسر از پرداخت نفقه و یا ناتوانی او را از پرداخت در دادگاه به اثبات رساند. دادگاه شوهر را ملزم به طلاق زوجه خواهد کرد. حال اگر که زوج حکم صادره را اجراء نکند، خود دادگاه و یا نماینده قانونی وی اقدام به اجرای صیغه طلاق و امضاء سند طلاق می نماید.

  • عسر و حرج زوجه

شاید بتوان چنین بیان نمود که حائز اهمیت ترین و فراگیر ترین راه برای طلاق زوجه و درخواست طلاق از جانب او، براساس ماده ی ۱۱۳۰ قانون مدنی، عسر و حرج است. زوجه این حق را دارد که به هنگامی که امتداد زندگی مشترک برای وی سخت باشد. از دادگاه خانواده درخواست طلاق کند‌. این مورد در زیرمجموعه عسر و حرج واقع می شود .که از مصادیق عسر و حرج می توانیم به ترک زندگی مشترک خانوادگی از جانب مرد، اعتیاد به مواد مخدر، محکومیت او به حبس به مدّت زمان پنج سال و یا بیشتر، ضرب و شتم و سایر سوء رفتارهای مالی غیر قابل قبول و ابتلاء زوجه به بیماری های صعب‌العلاج و غیر قابل درمان اشاره نمود.

مصادیق نام برده شده از عسر و حرج حصری نمی باشند و می توان به موارد دیگری هم در این زمینه اشاره نمود. تشخیص این موارد برعهده دادگاه رسیدگی کننده خواهد بود.

 

6 راه برای طلاق به درخواست زن-وب سایت وکیل حاتمی راد

  • غیبت مرد

بنابر ماده ی ۱۰۲۹ قانون مدنی غیبت مرد به مدّت زمان بیش از چهار سال از جمله مواردی است که زوجه می تواند با استناد بدان تقاضای طلاق نماید.

  • شروط دوازده گانه موجود در عقد ازدواج

شروط مندرج در عقدنامه که به هنگام تحقق هریک از آن ها، زن می‌ تواند دادخواست طلاق بدهد. اکتفاء به شروط ضمن عقد نکاح تحت عنوان دلیل برای طلاق به تقاضای زن، ظرافت و پیچیدگی هایی را در خود جای می دهد. که رجوع و مشاوره با وکیل خانواده در این راستا می تواند بسیاری از مشکلات شما را برطرف نماید.

  • وکالت بلاعزل طلاق داشتن از جانب زوجه

تحت عنوان شرط ضمن عقد نکاح و یا بنابر عقد لازم دیگر.

  • واگذار کردن کار طلاق به یک وکیل متبحر و حرفه ای

بله، ممکن است شما هم متعجب شده باشید. که چرا ما واگذار کردن کار طلاق به یک وکیل متبحر و حرفه ای را جزئی از راه های طلاق برای زوجه در نظر گرفته ایم! ولو حقیقت موضوع این است که حتی اگر شما علّتی برای طلاق از همسر خود نداشته باشید. یک وکیل خوب و برگزیده طلاق و دعاوی خانوادگی به هنگام اصرار و تصمیم قطعی برای طلاق، شما را بدین تقاضا می رساند. البته که شما می توانید به هنگام نیاز به طلاق با مشاوران ما توسط وکیل علی حاتمی راد تماس حاصل فرمایید.

6 راه برای طلاق به درخواست زن-وب سایت وکیل حاتمی راد

شروط دوازده گانه مندرج در عقدنامه کدام اند؟

شروط دوازده گانه مندرج در عقدنامه که به هنگام وقوع هریک از آن ها به تشخیص دادگاه صالح، زوجه وکیل در طلاق خواهد شد. و بدون هیچ‌گونه نیاز به حضور و موافقت از جانب مرد، به تجویز دادگاه می تواند به دفترخانه طلاق رفته و صیغه طلاق را جاری نماید.

  • امتناع زوج از پرداخت نفقه زوجه.
  • سوء رفتار زوج به مقداری که غیرقابل تحمل باشد.
  • بیماری صعب‌العلاج مرد که غیرقابل درمان می باشد و امتداد زندگی مشترک را با برخی از مشکلات رو به رو می سازد.
  • زمانی که شوهر دیوانه باشد و یا آن که در طول زندگی مشترک دیوانه شود.
  • اشتغال مرد به کاری که آبرو و اعتبارِ خانوادگی زوجه را خدشه دار می کند.
  • محکومیت مرد به حبس پنج سال و یا بیشتر از آن.
  • اگر که مرد شش ماه پی در پی و یا نه ماه متناوب زندگی مشترک خود را بدون وجود هیچ گونه عذر موجه ترک کند.
  • محکومیت قطعی مرد به ارتکاب جرم خلاف شئونات خانوادگی زوجه.
  • ناباروری مرد بعد از گذر پنج سال از زندگی مشترک خود با زوجه.
  • به هنگامی که زوج مفقودالاثر گردد و شش ماه بعد از رجوع زوجه به دادگاه هیچ گونه خبری از وی نباشد و پیدا هم نشود.
  • ازدواج دوباره زوج بدون اجازه از جانب زوجه.
۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
صفحات شبکه های اجتماعی ما
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید تا از اخبار جدید و جزئیات خدمات ما مطلع شوید
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x