خدمات حقوقی چیست؟ در این مقاله می خواهیم به خدمات حقوقی موسسه حقوقی علی حاتمی راد وکیل پایه یک دادگستری بپردازیم.
موسسه حقوقی علی حاتمی راد حل و فصل و پیگیری امور حقوقی را در هر سطحی امری کاملا تخصصی می داند و معتقد است هر پرونده نیازمند تجربه، دانش و وکلای طراز اول متخصص در زمینه های مختلف و همچنین تسلط بر مسائل حقوقی است.
موسسه حقوقی علی حاتمی راد رویکردی کاملا متفاوت را در امور حقوقی جاری در ایران اتخاذ کرده و امور حقوقی را از جنبه های مختلف بررسی می کند و برای دستیابی به بهترین نتیجه بر اساس پیچیدگی های هر پرونده، تمامی جوانب مربوط به آن را با رویکردی تخصصی در نظر می گیرد.
ایشان نه تنها از تجربیات مجموعه مشاوران حقوقی خود برای انجام امور حقوقی ایرانیان چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور بهره می برد، بلکه از دانش و تخصص وکلای دادگستری برخوردار است که نتیجه آن رسیدگی دقیق به کلیه پرونده های حقوقی تفویض شده به ایشان است. به صورت به روز و حرفه ای برای دستیابی به بهترین و سریع ترین راه حل های ممکن برای پرونده های موکلان و در نهایت کسب بهترین نتیجه تلاش می کند.
علی حاتمی راد برای اطمینان بخشیدن به موکلان خود در زمینه پیگیری و تسلیم دعاوی، گزارش های شفاف و مستند شامل جزئیات کامل کلیه مراحل انجام شده و رسیدگی را به آنها ارسال می کند.
1.دعاوی خانوادگی (طلاق، قیمومیت، قسمت ازدواج، هزینه نگهداری، و غیره)
2.دعاوی کیفری (خلاف در امانت، چک، سفته، جعل، سرقت و …)
سه نوع دادگاه کیفری وجود دارد. دادگاه های کیفری بدوی به جرایم سنگین، جرایم حد و قصاص مانند قتل، تجاوز جنسی و سرقت رسیدگی می کنند. این دادگاه ها می توانند حکم اعدام صادر کنند. دادگاه های کیفری بدوی به جنحه ها و تخلفات رسیدگی می کنند. دادگاه های انقلاب اسلامی به جرایمی که علیه دولت و نهادهای مرتبط با آن باشد رسیدگی می کند. جرایم شامل قاچاق (مثلا مواد مخدر یا سلاح)، تروریسم، جعل و خیانت است. دادگاه های انقلاب نیز می توانند حکم اعدام صادر کنند.
دیه یک دعاوی تسویه حساب خصوصی بین خانواده مقتول و مجرم است. خانواده مقتول این اختیار را دارند که با پذیرش دیه (تسویه حساب مالی برای جبران خسارت خانواده) به جای اجازه دادن به مجرم، مجرم را ببخشند. از آنجایی که قتل یک امر خصوصی بین مرتکب و خانواده مقتول تلقی می شود، دولت نمی تواند حکم قصاص نفس را تخفیف دهد. محکومیت، اما نه حکم، قابل تجدید نظر است. قضات فقط ممکن است روند اقدام خانواده را توصیه کنند و در بسیاری از موارد از خانواده بخواهند که قاتل را ببخشد.
در بسیاری از موارد، قضات سعی می کنند خانواده را متقاعد کنند که قاتل را ببخشند، حتی گاهی اوقات آنها را برای این کار تحت فشار قرار می دهند. اغلب، اجرای قتل پنج سال پس از انجام قتل به تعویق می افتد تا خانواده را متقاعد به بخشش کنند و قاتل را برای پرداخت دیه مهلت دهد. در صورت عفو، مرتکب همچنان با مجازات های کیفری از طریق قانون تعزیر مواجه است. هر کسی که مرتکب قتل عمدی شود باید با حداقل 2 تا 3 سال زندان روبرو شود که معمولا تقریبا همان زمان پرداخت دیه است. معمولا مجازات های طولانی تری صادر می شود و اگر در کنار قتل، جرایم دیگری نیز انجام شده باشد، محکومیت حبس طولانی تری حتی تا حبس ابد را نیز تحمل می کند.
3.دعاوی وراثتی (اخذ وصیت، تقسیم ارث، مهر وراثت، اخذ گواهی رشد، اخذ حکم عدم صلاحیت، تعیین قیم و قیم و…)
4.دعاوی حقوقی ( مطالبه چک، تخلیه املاک مسکونی، تجاری و اداری، مسائل موجر و مستاجر، الزام به ارائه سند رسمی املاک، مطالبه خسارت و …)
5.دعاوی کیفری (تنظیم اسناد لازم الاجرا از جمله وصیت نامه، سند تقسیم ارث و …)
6.تنظیم دادخواست، شکایت، اجرائیه، اجرای اسناد رهنی
7.تنظیم کلیه قراردادهای داخلی و بین المللی (قراردادهای مشارکتی، تجاری، پیمانکاری و …)
ارائه خدمات مشاوره ای در مراحل مختلف انعقاد قراردادها از جمله مذاکره، انعقاد قرارداد، تامین ضمانت نامه، انجام تعهدات قراردادی، فسخ قرارداد، داوری و بسیاری از امور حقوقی دیگر با موضاعات و پرونده های حقوقی انجام می شود.
وکیل خانواده هم یکی از انواع وکلا محسوب می شود. حال آن که وی دائماً به دادگاه خانواده می رود و در اقسام گوناگون دعاوی خانوادگی که جنبه های حقوقی و قضایی به خود گرفته اند، تخصص و تبحر دارد. ممکن است این پرسش ذه... (ادامه)